Vegán burger

LasVegan’s

A növényi étkek forradalmára

Las Vegan’s, Magyarország első vegán food truck hamburgerezője.
Burgerek, vegán nuggets, smoothiek.

Las Vegan’s

 3 év 

 6 üzlet
100 munkavállaló

 Magyarország legnagyobb fesztiváljai
Sok-sok kitelepülés

 Több százezer eladott hamburger 

20102015
Ebben az időszakban megkezdtük kitanulni a vendéglátás fortélyait, nagyon sok üzleti tapasztalatot szereztünk. Ezek az években tanultak az alappillére a sikeres Las Vegan’s koncepció megvalósításának. 

2016
A növényi alapú ételek keresletének növekedésére gyorsan reagálva 2016. December 16.-án megnyitott Magyarországon, Budapest szívében az első vegán food truck Las Vegan’s néven.

2017
Májusban már a Budai oldalon is kinyitotta kapuit a második Las Vegan’s. 

Népszerűségünk elérte az irodai dolgozókat is! Időszakos kitelepüléssel Budapest egyik legnagyobb irodaházánál voltunk megtalálhatóak.

2018
Ezen a nyáron már a világ első vegán ételudvarának főegységeként tündökölt a harmadik food truckunk, ebben az évben már a hamburgerek mellett a vegán pizzáinkat is megkóstolhatták a vendégek.

2019
Májusban a sok előkészület és munka után, megnyitott az első plázában található vegán étterem Magyarországon.
Ebben az évben már akár otthon ülve is majszolhatta bárki a finomabbnál finomabb Las Vegan’s ételeket, hisz megkezdődött a házhozszállítás. 

Időszakos kitelepülés a legnagyobb magyar banknál, hogy az ott dolgozók is élvezhessék a tökéletes burgereket. 
A belvárosi érdekeltségünket szem előtt tartva 2019 novemberétől várja vendégeit az első Las Vegan’s saját vendégteres étteremben kiegészülve vegán italpulttal. 
A termékkínálat további választékkal bővült, éttermeinkben már Mexikói ételeket is kóstolhattok. 

2020
Menürendelés is elérhető már a Las Vegan’s-tól,  A menü 100%-ban növényi összetevőket tartalmaz, egészséges és finom. Teljes értékű, hozzáadott cukrot és olajat nem tartalmaz.

A Las Vegan’s design tökéletesítése után teljesen megújult arculattal találkozhattok az üzleteknél. 

A folyamatos bővülés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ételek, italok fejlesztésére is, az elmúlt évek sikeres fejlődése ennek is köszönhető. A kiváló minőség, jó design és lelkes, precíz munka eredményeként egy népszerű vegán márkával gazdagodott Magyarország! Ezt amennyire a mi a ti érdemetek is, KÖSZÖNJÜK!
A 2020-as év még sok-sok meglepetést tartogat a Las Vegan’s-t kedvelők számára! 

Las Vegan’s Alapítók bemutatkozása:

Papp Péter vagyok a Las Vegan’s alapítója, vállalkozó, pénzügyi végzettséggel rendelkezem. A Las Vegan’s koncepció alapítója, a megfelelő embereket összefogó vállalkozó, fáradhatatlan szereplője az épülő Las Vegan’s birodalomnak.
Az elmúlt években az én feladatköreim közé tartozott a stratégiánk megalkotása és az ezzel kapcsolatos fontos döntések meghozatala.
Gyakorlatias, műszaki emberként az első 3 év minden építési, bontó és kétkezi munkájából is személyesen kivettem a részem.
A bajban is  a potenciált látom, keresem a lehetőségeket, e mellett a kőbe vésett dolgokat is rendszeresen kérdőjelezem meg, amely általában nagy segítségünkre van.

Hajdler Bianka vagyok Las Vegan’s-os!
Mindig is érdekelt a gazdaság és a vállalkozás. Tanulmányaimat a közgazdasági szakgimnázium után Pénzügy-Számvitel szakon folytattam az egyetemen.  Párhuzamosan az iskola mellett elkezdtem a családi vállalkozásunkban dolgozni. 10 év után már bátran jelentem ki, hogy a vendéglátás nem a munkám, ez a hivatásom.
A Las Vegan’s indulása óta feladatköreim bővültek és folyamatosan változtak. Jelenleg a munkaköröm nagy részét a humán erőforrás menedzselése teszi ki. A mindennapos munkám alappillére a food Truckokban, büfékben, éttermekben eltöltött idő alatt megszerzett tapasztalat.
Átlátom a rendszert, ismerem a felmerülő problémákat és azok megoldásait. Pályafutásom alatt folyamatos célom megteremteni az összhangot a dolgozók és a vezetőség között. Arra törekszem hogy, olyan légkört biztosítsunk a munkahelyen, amely kellemessé teszi a mindennapokat a Las Vegan’s dolgozók számára és prémium kiszolgálást eredményez a vásárlóinknak.

Magyarvári Szilvi vagyok, dietetikus, táplálkozástudományi szakember.

A főzés és az ételek testünkre gyakorolt hatása már régóta foglalkoztatott.
A növényi táplálkozás kezdetben  fenntarthatósági szempontból keltette fel az érdeklődésem, majd az egészségre gyakorolt pozitív hatásaival is lenyűgözött.

A vállalkozás életében főként az ételkínálat kitalálásával, konyhai feladatok felügyeletével foglalkozom.
A Las Vegan’s receptjeinek fejlesztésével az a célom, hogy az emberek finom street food ételeket tudjanak fogyasztani tisztán növényi alapanyagokból, ezzel is előmozdítva hosszú távon a táplálkozással kapcsolatos szemléletváltást.

Barna Máté László vagyok, gépgyártástechnológiai technikus.

Még szinte gyerekkoromban megismerkedtem a vendéglátással, középiskolai éveim szüneteiben sokat dolgoztam büfékben, éttermekben, kocsmákban.
A Las Vegan’s kezdetben csak egy új kihívásokkal szembeállító munkának indult, de a későbbiekben egyre inkább a szívügyemmé vált. Minden korábban szerzett tapasztalataimmal igyekeztem elő segíteni a vállalkozás fejlesztését és a vendégek elégedettségét.
A kezdetektől fogva sok szerepet vállaltam az üzletek, büfékocsik építésében/karbantartásában, a jelenleg is működő rendszereink bevezetésében, a rendezvények lebonyolításában, az eladásban.
Munkamorálommal és fáradhatatlan tempómmal munkatársaim ösztönzésére, az állandó minőség tartására és a további sikerek elérésére törekszem.
Az itt eltöltött évek alatt ismerkedtem meg közelebbről a vegánsággal, ami engem is az állati termékek elhagyására ösztönzött.

0