+36701234567

RÓLUNK

A Las Vegan’s Magyarország legtöbb üzlettel rendelkező vegán étterem hálózata, amely 2016-os indulása óta iránymutató, illetve meghatározó szereplője a hazai vegán ételpiacnak. A Las Vegan’s koncepció nagy mértékben alapul azon, hogy ötvözi a modern street food élményt és a hagyományos étkezéstől eltérő vegán ételeket. Az üzleteink látogatása során egyedi arculatunk hangulatában találkozhattok a vegán ételkülönlegességek tárházával. Célunk, hogy ez az élmény minden esetben kirántson benneteket a szürke hétköznapok egyhangúságából.

Üzleteinkben látványos menütáblák segítségével kalauzolunk el ételkínálatunk széles palettáján, ahol garantáltan mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb ízek kombinációját. Az üzletben felkészült személyzet vár, akik nem csupán az eladásra kínált termékek összetevőiben és ízvilágában jártasak, hanem előzékenységükkel és kedvességükkel garantáltan teljes körű tájékoztatást nyújtanak a kínálatról.

A Las Vegan’s üzletek a kezdetben a főváros  szívét vették célba, és a hetedik kerület foghíjtelkein kezdték meg munkásságukat food truckokból árult ételekkel. Mára azonban egy saját vendégtérrel rendelkező üzlet, a Corvin pláza és a méltán híres Római parti sétány is otthont ad egy-egy Las Vegan’s egységnek, amellyel nem titkolt szándékunkat, a még szélesebb közönség megszólítását segítjük elő.

Célunk, hogy a vendégeink teljeskörű, profi kiszolgálás mellett megismerkedhessenek a növényi ételek sokszínűségével és változatosságával, valamint, hogy olyan üzletláncot alakítsunk ki, melyhez a résztvevők, a vendégek és a dolgozók egyaránt, szívesen csatlakoznak, akár egy jó ebéd, akár egy kellemes munkahely formájában.

4 év
 6 üzlet
100 munkavállaló
Több százezer eladott burger
 Magyarország legnépszerűbb rendezvényei

2010-2015 – Vendéglátós és üzleti tapasztalat nélkül kezdtük meg családi, baráti vállalkozásunk elindítását egy mozgó éttermi egységgel Magyarország tengerpartján, a Balatonon.  Folyamatosan képeztük magunkat, fejlesztettük képességeinket, gyakorlati ismereteket szereztünk. Kipróbáltuk a vendéglátás több területét is, rendelkeztünk fagylaltozóval, büfével, mozgó egységgel valamint À la carte típusú étteremmel is. Foglalkoztunk kifejezetten ételkiszállítással és napi menüztetéssel.  Megismerkedtünk a növényi alapú illetve vegán étkezési formával, az ehhez kapcsolódó környezettudatossággal és az ennek megfelelő társadalmi felelősségvállalással.
2015-re egyszerre rendelkeztünk egy vegán étteremmel, egy food truck hamburgerezővel, országos turisztikai és rendezvényes tapasztalatokkal. Ezekre az alapokra építve született meg a gondolat, hogy megalkotjuk és értékesítjük álmaink vegán burgereit. Eddig megtett utunk alatt, tudtunkon kívül végig arra készültünk, hogy sikerre vihessük a Las Vegan’s étteremláncot.
Mindig is egy olyan sokszorosítható éttermi koncepciót szerettünk volna, amely amellett, hogy sokszorosítható egyben egyedi is. Hosszú éveken keresztül kerestük, hogy mikor jön el ez a fajta hozzáadott érték.

2015 – Megtaláltuk! A mögöttünk álló tudás és tapasztalat mellett, figyelembe vettük az országos és globális tendenciákat turizmus és vendéglátás tekintetében. Arra jutottunk, hogy Budapesten évek óta tart, a következő trendek fellendülése: turisztika, veganizmus, fenntarthatóság, hamburger, street food. Adta magát így a felismerés, hogy nyissunk egy vegan hamburgerezőt Budapest belvárosában. Kitalálni könnyebb volt, mint megvalósítani. Szükségünk volt egy jó receptre. Végy magadhoz egy street food autót, egy nagyon jó helyet, egy jó nevet, egy szlogent, egy csipet marketinget, egy jó csapatot, mögéjük egy jó rendszert, fűszerezd meg egy kis szerencsével és dolgozzatok éveken át, reggeltől-estig megfelelő tulajdonosi szemlélet mellett, és kész is.

2016 – Eltelt egy év, 2016. December 16.-án megnyitott Magyarországon, Budapest szívében az első vegán food truck,  Las Vegan’s néven. A termékpaletta viszonylag szűk volt. A fő irányvonalnak pedig egyértelműen a vegán burgerek bizonyultak. Ebben az időszakban a növényi alapú termékek nagykereskedelmi szortimentje rendkívül szűk és túlárazott volt. 2020-ban, amikor írjuk ezt a termékek palettája már széles, ám még mindig túlárazott. Ezt 2016-ban azzal cseleztük ki, hogy nem csak egy éttermi koncepciót alkottunk meg. Magunknak kezdtük el gyártani a növényi alapú fasírtjainkat, szószainkat és egyéb kézműves termékeinket is.  Később ez bizonyult a legnagyobb erősségünknek, mivel ez által teljesen egyedi késztermékeket értékesíthettünk és piaci alapon profitot termelve tudtunk működni az első pillanattól kezdve. Óriási siker lett!

2017 – Pár hónappal az első nyitás után már a második állandó kitelepülésünket is elhelyeztük a főváros budai oldalán az egyik legnépszerűbb bevásárlóközponttal az Alleeval együttműködésben. Ebben a környezetben nem a turizmusra, inkább az office környezet dolgozóira fókuszáltunk. 2017-ben belekezdtünk az időszakos kitelepülésekbe is, amelyet promóciónak szántunk, de ez a műfaj is annyira sikeressé vált az első pillanatoktól, hogy önálló üzleti lábbá nőtte ki magát. 2016-2020 között több mint 200 irodai, fesztiválos, vásáros és street food rendezvény kitelepülésünk volt, amely nagyban hozzájárult országos ismertségünkhöz.

2018 – Állandó jelleggel gondolkodtunk azon, hogyan lehet a koncepciónk még sikeresebb, úgy hogy a hozzáadott értéket sem csökkentjük és közben mégis alkotunk valami egyedit amellett, hogy újabb lokációt nyitunk.  A siker egyik legfőbb pillére az egyediség és a hozzáadott érték mellett, az értékesítésből elért eredmény. Az eredményhez pedig koncentrált keresletre van szükség.

Így született meg a Vegan Garden koncepciója, amit nem kitalálni volt nehéz, hanem  megvalósítani. 2018 nyarán már a világ első vegán ételudvarának főegységeként tündökölt a harmadik fix helyen telepített food truckunk.  Az új üzlet nyitását Magyarország első vegán óriás hamburgerevő versenyével ünnepeltük meg. Így már egyszerre négy helyen lehetett megkóstolni az ételeinket.

2019 – Nagyobb fa, nagyobb fejsze. 2019 Májusában ismét gondoltunk egy rendkívül merészet. Sok-sok előkészület és munka után, megnyitottuk az első plázában található vegán éttermet Magyarországon, a Corvin Plázában. Amellett, hogy ez egy óriási projekt és rengeteg munka volt, lehetőséget adott, hogy a szezonális működési létünket egész éves még könnyebben sokszorosítható éttermi formában keltsük életre.

Ebben az évben akár otthon ülve is majszolhatta bárki a finomabbnál finomabb Las Vegan’s ételeket, hiszen megkezdődött a házhozszállítás. A bevásárlóközpontban található éttermünk mellett, hogy még inkább kivegyük működésünkből a szezonalitást, a belvárosban is nyitottunk egy nagy saját vendégteres éttermet, ahol már kaphatóak voltak kiegészítő termékeink, mexikói ételekkel és egy vegán italpulttal bővítettük termékkínálatunkat.

2020 – Az év, ami a koronavírusé. 2020 januárja és februárja a 2019-ben történt stratégiai étteremnyitásoknak köszönhetően az előző év azonos időszakához képest tízszeres árbevétel realizálásával kezdődött. Majd jöttek a határ lezárások, karantén intézkedések, kötelező üzletbezárások és megállt az élet, de nem nálunk. Folyamatosan azon tevékenykedtünk, hogy kihozzuk a maximumot a lehetőségekből a helyzethez képest.  Elkezdtünk dolgozni azon, hogy éttermi nyitvatartás nélkül is értékesíteni tudjuk termékeinket. A 2020-as év viszontagságaira gyorsan reagálva elindítottuk a napi menü jellegű ételkiszállítást. A ételek 100%-ban növényi összetevőket tartalmaznak, egészségesek és finomak. Teljes értékűek, hozzáadott cukrot és olajat nem tartalmaznak. Ezt meg is valósítottuk!

Mivel az eddigi mindennapi vásárlóinkra, az office dolgozókra és az ide látogató külföldiekre nem számíthattunk megszokott létszámban a közeljövőben, hazai turisztikai közönséget kerestünk éttermi koncepciónknak, ennek eredményeként 2020 nyarán a Duna-part szépsége és friss levegője mellett nem megszokott helyen, de megszokott ízvilággal vár mindenkit a legújabb Las Vegan’s a Miamor ételudvarban, amely a Római parton található. A folyamatos bővülés mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ételek, italok fejlesztésére is, sikeres éveink ennek is köszönhető.

 

A LAS VEGAN’S ALAPÍTÓK

 


Papp Péter
vagyok vállalkozó, tanulmányaimat pénzügyi, közgazdasági vonalon végeztem. A Las Vegan’s koncepció megálmodója és alapítója vagyok és mindemellett a megfelelő embereket összefogó vállalkozó. Fáradhatatlan szereplője az épülő Las Vegan’s birodalomnak, amely reményeink szerint a közeljövőben Magyarország első számú vegán étteremláncává avanzsál. Fiatal felnőtt korom óta foglalkozom vendéglátással, és több saját kisebb vállalkozás után elég tapasztalatot szereztem, melyeket egytől-egyig hasznosítok a Las Vegan’s működésében. Az elmúlt években az én feladatköreim közé tartozott a stratégiánk konstruálása és az ezzel kapcsolatos fontos döntések meghozatala. Gyakorlatias, műszaki emberként az elmúlt 4 év minden építési, bontó és kétkezi munkájából is személyesen kivettem a részem, így teljes mértékben átlátom az éttermeink műszaki felépítését. A bajban is a potenciált látom, mindig keresem a lehetőségeket, e mellett a kőbe vésett dolgokat is rendszeresen megkérdőjelezem, ez általában nagy segítségünkre van minden olyan szituációban, mellyel a kezdetekben nem számoltunk. Erősségeim közé tartozik, hogy meglátom az emberekben a lehetőséget és képes vagyok rábírni őket tehetségük kiaknázására.

 

 

Hajdler Bianka vagyok, Las Vegan’s-os. Köszönöm nektek, hogy ezt ilyen büszkén jelenthetem ki! Mindig is érdekelt a gazdaság és a vállalkozás. Tanulmányaimat a közgazdasági szakgimnázium után Pénzügy-Számvitel szakon folytattam a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Még középiskolás éveim alatt kezdtük meg a családi vállalkozásunk építését. 10 év után már bátran jelentem ki, hogy a vendéglátás nem a munkám, ez a hivatásom. A maximalizmusom határtalan, mindennapjaim középpontjában a Las Vegan’s vállalkozás áll, célom a rendszer folyamatos tökéletesítése. A Las Vegan’s indulása óta feladatköreim folyamatosan bővültek és változtak. Jelenleg a munkaköröm nagy részét a humán erőforrás menedzselése teszi ki. A mindennapi tevékenységem alappillére a food truckokban, büfékben, éttermekben eltöltött idő alatt megszerzett tapasztalat. Átlátom a rendszert, ismerem a felmerülő problémákat és azok megoldásait. Pályafutásom alatt folyamatos célom megteremteni az összhangot a dolgozók és a vezetőség között. Az elégedett dolgozó lelkiismeretesen végzi a munkáját, a jó csapatszellem összetartó erejű lesz az évek során, az erős és rendszeres képzés és kontroll prémium kiszolgálást eredményez, az pedig elégedett vásárlókat és sikeres éttermet.

 

 

 

Magyarvári Szilvi vagyok, dietetikus, táplálkozástudományi szakember. A főzés és az ételek testünkre gyakorolt hatása már régóta foglalkoztatott. A növényi táplálkozás kezdetben fenntarthatósági szempontból keltette fel az érdeklődésem, majd az egészségre gyakorolt pozitív hatásaival is lenyűgözött. A vállalkozás életében főként az ételkínálat kitalálásával, konyhai feladatok felügyeletével foglalkozom. A Las Vegan’s receptjeinek fejlesztésével az a célom, hogy az emberek finom street food ételeket tudjanak fogyasztani tisztán növényi alapanyagokból, ezzel is előmozdítva hosszú távon a táplálkozással kapcsolatos szemléletváltást.

 

 

 

 

 

 

Hajdler Szilvia vagyok, mérlegképes könyvelő. A Las Vegan’s koncepció törvényes működésének feltételeivel foglalkozom főként. A pénzügyi rendszer megalkotása, dokumentumok nyilvántartása és a rendelkezésre álló adatok feldolgozása a fő feladatom. A Las Vegan’s létrehozásában és menedzselésében is kiveszem a szerepemet, ahol csak tudom, segítem a gyermekeim és a többi dolgozó munkáját.

 

 

 

 

 

 

 

Barna Máté László vagyok, gépgyártástechnológiai technikus. Még szinte gyerekkoromban megismerkedtem a vendéglátással, középiskolai éveim szüneteiben sokat dolgoztam büfékben, éttermekben. A Las Vegan’s kezdetben csak egy új kihívásokkal szembeállító munkának indult, de a későbbiekben egyre inkább a szívügyemmé vált. Minden korábban szerzett tapasztalataimmal igyekeztem elő segíteni a vállalkozás fejlesztését és a vendégek elégedettségét. Életem a problémamegoldás, a barkácsolás, a hasznos időtöltés, a jól végzett munka. A kezdetektől fogva sok szerepet vállaltam az üzletek, büfé kocsik építésében/karbantartásában, a jelenleg is működő rendszereink bevezetésében, a rendezvények lebonyolításában, és az értékesítésben. Munkamorálommal és fáradhatatlan tempómmal munkatársaim ösztönzésére, az állandó minőség tartására és a további sikerek elérésére törekszem. Az itt eltöltött évek alatt ismerkedtem meg közelebbről a vegánsággal, ami engem is az állati termékek fogyasztásának elhagyására ösztönzött.