Kérdések – Válaszok

Mennyivel előre kell leadnom a menü rendelést?

Minden héten péntek éjfélig lehet leadni a következő heti rendelést. A heti menük 4 héttel előre megtekinthetőek a felső menüsorban kiválasztva az adott heti dátumot, vagy ezen az oldalon.

Melyik kerületekbe vállaltok kiszállítást?

A következő kerületekbe szállítunk Budapesten: I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. valamint Pomáz, Szentendre és Budakalász.

Sajnos nem szállítotok a kerületembe. Fel tudom venni máshol a rendelést?

A rendelések a Las Vegan’s üzleteiben is átvehetők minden nap 11 órától. Ebben az esetben az adott üzlet címére kell leadni a rendelést (szállítási cím) és a megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy “Las Vegan’s üzletben venném át”.

Corvin pláza: 1083 Bp. Futó utca 37.
Vegan Garden: 1072 Bp. Dob utca 40.
Allee sétány: 1117 Bp. Budapest, Kőrösy József utca

Telefonon is leadhatom a rendelést?

Rendelést csak az online felületünkön lehet leadni, kiválasztva felső menüsorban az adott dátumot vagy ezen az oldalon.

Más átveheti a rendelésem?

Igen, más is átveheti a rendelést. Ezt a rendelés leadása során a “megjegyzés” rovatban kell feltüntetni.

Vidékre is szállítotok?

A Budapesti kerületeken ( I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI.) kívül egyelőre csak Pomázra és Szentendrére szállítunk.

Kérhetem saját dobozomban a menüt?

Sajnos egyelőre erre nincs lehetőség. A higiéniai előírásokat jelenleg csak egyszer használatos dobozokkal tudjuk megoldani. Dolgozunk azon, hogy hamarosan egy újrahasznosított doboz rendszert vezessünk be, így kiküszöbölve a műanyag hulladékok keletkezését. 

Mikor van kiszállítás?

Hétfőtől péntekig, délelőtt 5:00-11:00 között szállítunk. A rendelés leadásánál lehetőséged van megadni, melyik 3-4 órás idősávban alkalmas az átvétel számodra.

Hogyan adhatom le a rendelésem?

Rendelést az online felületünkön lehet leadni, akár 3 héttel előre.

Hova forduljak, ha probléma merül fel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen probléma merülne fel a rendeléseddel kapcsolatban, keress minket bátran az alábbi e-mail címen:

info@lasvegans.eu

Mit jelent, hogy teljes értékű a menü?

A menü teljes értékű alapanyagokat tartalmaz, tehát feldolgozatlan (pl.: hüvelyes, gabona, zöldség, stb.) vagy csak minimálisan feldolgozott alapanyagokat (pl.: növényi tej.). Erősen feldolgozott alapanyagokat, például cukrot, fehér lisztet és olajat nem tartalmaz a menü.

Mivel tudom kifizetni?

Fizetési módok: Bankkártya, Készpénz, SZÉP kártya (a fizetési módot az online rendelés közben tudod kiválasztani)
Készpénzes fizetés esetén, lehetőséged van az ételt egy általad választott Las Vegan’s üzletben kifizetni és átvenni. Kiszállítás esetén pedig a kiszállítást megelőző héten egy előre egyeztetett időpontban futárunk átveszi tőled a rendelés ellenértékét, ennek díja azonban +1.000 Forint.

SZÉP kártyás fizetés esetén a “Fizetés az egyik LasVegans üzletben” opciót kell kiválasztani, SZÉP kártyáddal pedig Las Vegan’s üzleteinkben tudod kifizetni rendelésedet.

SZÉP kártyát elfogadtok?

Igen, elfogadunk SZÉP kártyát is. SZÉP kártyás fizetés esetén a “Fizetés az egyik LasVegans üzletben” opciót kell kiválasztani, SZÉP kártyáddal pedig Las Vegan’s üzleteinkben tudod kifizetni rendelésedet.

Vissza tudom mondani a rendelésem?

Igen, van lehetőség a rendelés visszamondására, 48 órával a rendelés napja előtt.

A rendelést visszamondani kizárólag a “Rendelés lemondása” oldalon lehetséges https://lasvegans.eu/rendeles-lemondas/

Kérjük mindenképp add meg a következő adatokat: név, e-mail cím, rendelésszám, pontosan mely napokra vonatkozik a lemondás, visszatérítés módja (kupon, visszautalás). Amennyiben a fel nem használt összeg visszautalását kéred, úgy kérlek írd meg bankszámlaszámod, és a számla tulajdonosának nevét.

Az időben lemondott rendelés után a fel nem használt összeget kupon formájában 100%-ban jóváírjuk.
Amennyiben a befizetett összeg visszautalását kéred, úgy a tranzakciós költségek levonását követően a fel nem használt összeg 90%-át tudjuk visszautalni egy általad megadott bankszámlaszámra.

Van rendelesi minimum?

Igen, a rendelés minimum értéke 1.000 Ft/nap és 10.000 Ft/rendelés. Ezt akár több hétre való rendeléssel is teljesítheted.

Lesz valamilyen akciótok?

Állandó kedvezményt biztosítunk azoknak, akik egyszerre 20.000.- forint felett rendelnek tőlünk. Minden 20.000.- forint feletti rendelés esetén 10% kerül levonásra a végösszegből.

Vannak cukormentes ételeitek?

Igen, minden ételünk hozzáadott cukortól mentes! Cukrot csak természetes formában tartalmaznak az ételeink.

0