+36701234567

Kérdések – Válaszok

Mennyivel előre kell leadnom a menü rendelést?

Az adott napra, 2 nappal előbb, legkésőbb 15 óráig lehet rendelést leadni. Például hétfőre, szombat 15 óráig lehet rendlést leadni, keddre, vasárnap 15 óráig lehet rendelni, és így tovább. A heti menük 2 – 4 héttel előre megtekinthetőek a felső menüsorban kiválasztva az adott heti dátumot, vagy ezen az oldalon.

Sajnos nem szállítotok a kerületembe. Fel tudom venni máshol a rendelést?

A rendelések a Las Vegan’s üzleteiben is átvehetők minden nap 12 órától. Ebben az esetben az átvételi információ pontban válaszd ki az adott egységet, ahol át szeretnéd venni a rendelésed.

Kazincy utcai étterem:1073 Bp. Budapest, Kazinczy utca 11.
Corvin pláza: 1083 Bp. Futó utca 37.
Allee pláza: 1117 Bp. Október huszonharmadika u. 8-10.
Etele pláza: 1119 Bp. Hadak útja 1.

Melyik kerületekbe vállaltok kiszállítást?

A kiszállítási információkat a https://lasvegans.eu/kiszallitasi-teruletek/ oldalon találod.

Más átveheti a rendelésem?

Igen, más is átveheti a rendelést. Ezt a rendelés leadása során a “megjegyzés” rovatban kell feltüntetni.

Telefonon is leadhatom a rendelést?

Rendelést csak az online felületünkön lehet leadni, kiválasztva felső menüsorban az adott dátumot vagy ezen az oldalon.

Kérhetem saját dobozomban a menüt?

Sajnos egyelőre erre nincs lehetőség, azonban ételeinket műanyag mellett már rendelheted visszaváltható üvegedényben is.

Hogyan tudom üvegtálban kérni a rendelésemet és van-e ennek plusz díja?

Az üvegtálban rendelés menete nagyon egyszerű. Válaszd ki a megrendelni kívánt ételeket, menüket, majd kiválaszthatod, hogy mely ételeket szeretnéd üveg tálban kérni. A rendszer üvegtálban rendelés esetén betétdíjat és fertőtlenítési díjat számol fel. Az üvegek visszaváltásánál a betétdíjat teljes egészében visszafizetjük.

Fontos, hogy mindig az adott napi rendelésednek megfelelő üvegedényt válaszd, illetve ha több napra rendelsz, akkor mindig az adott naphoz külön rendeld meg a kiválasztott ételekhez illő üvegedényeket (és ne egy napra rendeld az egész heti üvegedényedet).

Hogyan tudom visszaváltai az üvegtálakat?

Az üvegtálakat bármely LasVegans üzletben lehetőséged van visszaváltani 14-18 óra között! Ehhez csak a kapott számlád kell felmutatnod. Las Vegan’s üzleteink címét a https://lasvegans.eu/uzleteink/ oldalon találod meg.

Vidékre is szállítotok?

Igen, a vidéki városok listáját a https://lasvegans.eu/kiszallitasi-teruletek/ oldalon tudod megtekinteni.

Mikor van kiszállítás?

Hétfőtől péntekig, délelőtt 5:00-14:00 között szállítunk. (Esetekben előfordulhat hajnali kiszállítás is.) Továbbá lehetőséged van rendelésedet bármelyik Las Vegan’s üzletünkbe kérni.

Hogyan adhatom le a rendelésem?

Rendelést az online felületünkön lehet leadni, akár 2-4 héttel előre.

Hova forduljak, ha probléma merül fel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen probléma merülne fel a rendeléseddel kapcsolatban, keress minket bátran az alábbi elérhetőségek egyikén:

info@lasvegans.eu

Ügyfélszolgálati idő:

Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:00

Mivel tudom kifizetni?

Fizetési módok: Bankkártya, Készpénz, SZÉP kártya (a fizetési módot az online rendelés közben tudod kiválasztani)

  • Bankkártyás fizetés esetén válaszd a bankkártyás fizetés lehetőségét
  • Készpénzes fizetés esetén lehetőséged van az ételt egy általad választott Las Vegan’s üzletben kifizetni és átvenni.
  • SZÉP kártyás fizetés esetén a “Fizetés az egyik LasVegans üzletben” opciót kell kiválasztani, SZÉP kártyáddal pedig Las Vegan’s üzleteinkben tudod kifizetni rendelésedet vagy online a SZÉP kártya előlegfizető oldalán (online előlegfizetés egyelőre csak OTP és K&H bankkártyákkal lehetséges). Az előlegfizetés menetéről innen tudsz egy részletes útmutatót letölteni. Amennyiben az online fizetés mellett döntesz, kérjük, minden esetben továbbítsd a fizetés bizonylatát az info@bekeatanyeron.hu címre.

Amennyiben bármilyen problémád adódik a fizetés során, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@bekeatanyeron.hu címen.

SZÉP kártyát elfogadtok?

Igen, elfogadunk SZÉP kártyát is. SZÉP kártyás fizetés esetén a „Fizetés az egyik LasVegans üzletben” opciót kell kiválasztani, SZÉP kártyáddal pedig Las Vegan’s üzleteinkben tudod kifizetni rendelésedet vagy online a SZÉP kártya előlegfizető oldalán (online előlegfizetés egyelőre csak OTP és K&H bankkártyákkal lehetséges). Az előlegfizetés menetéről innen tudsz egy részletes útmutatót letölteni. Amennyiben az online fizetés mellett döntesz, kérjük, minden esetben továbbítsd a fizetés bizonylatát az info@lasvegans.eu címre.

Vissza tudom mondani a rendelésem?

Igen, van lehetőség a rendelés visszamondására, 48 órával a rendelés napja előtt.

A rendelést visszamondani kizárólag a „Rendelés lemondása” oldalon lehetséges https://lasvegans.eu/rendeles-lemondas/

Kérjük mindenképp add meg a következő adatokat: név, e-mail cím, rendelésszám, pontosan mely napokra vonatkozik a lemondás, visszatérítés módja (kupon, visszautalás). Amennyiben a fel nem használt összeg visszautalását kéred, úgy kérlek írd meg bankszámlaszámod, és a számla tulajdonosának nevét.

Az időben lemondott rendelés után a fel nem használt összeget kupon formájában 100%-ban jóváírjuk.
Amennyiben a befizetett összeg visszautalását kéred, úgy a tranzakciós költségek levonását követően a fel nem használt összeg 90%-át tudjuk visszautalni egy általad megadott bankszámlaszámra.

Van rendelesi minimum?

Igen, a rendelés minimum értéke 5.000 Ft/rendelés. Ezt akár több hétre való rendeléssel is teljesítheted.

Lesz valamilyen akciótok?

Állandó kedvezményt biztosítunk a menükre és az extra menükre. A menüinkben az adott A vagy B főételt tudod megrendelni kedvezményesen levessel. Az extra menükben pedig az adott A vagy B főételt tudod megrendelni kedvezményesen levessel és desszerttel.

Hogy értesült az időszakos akcióinkról, nyereményjátékainkról, érdemes követni a Las Vegans és a Béke a tányéron social média felületeinket.