Üdvözlünk Téged a Las Vegan’s új weboldalán!

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk pár szóban.

A Las Vegan’s 2016 decemberében alapult. Koncepciónk egy vegán streed food étterem melyet napjaink trendjei szerint elsősorban hamburgerekkel képzeltünk el.
A street food étkeztetésen belül, annak egy speciális szegmensét műveljük, talán nem is kell körbe írnunk, elég egyszóval: Food Truck

Magyarország első Vegán Food Truck Burgerezője!

Ez által helyünket ide-oda változtatgatjuk, népszerűsítjük termékeinket,

együtt dolgozunk számos helyen a piac kis és nagy szereplőivel egyaránt és rengeteget tanulunk tőlük.

Első helyünk Budapest egyik, ha nem a legnépszerűbb street food környezetében a Karaván udvarban nyílt, majd ezt követte egy mozgó egység, majd megnyitott újbudai üzletünk, az Allee bevásárlóközpont Móricz Zsigmond körtér felöli kijáratánál, majd ezt követte egy újabb mozgó egységünk, így 2 fix helyünk mellett egy időben akár 2 rendezvényhelyszínen is megkóstolhattok minket.

Egy pici családi manufaktúra formájában működtetjük vállalkozásunkat, tipikusan mindig mindenki segíti munkánkat, amivel csak tud. Az üzletmenet kordinálásáért és egyéb operatív jellegű munkákért én Papp Péter, a termékek kitalálásáért és receptjeink fejlesztésért kedves dietetikus párom, Magyarvári Szilvia, közös kisfiunk Magyarvári-Papp Dominik, aki hónapra pontosan egyidős vállalkozásunkkal, azért felel, hogy minden napban újabb és újabb plusz motivációt találjunk azért, hogy napról napra jobbak lehessünk.

Nagyon igyekszünk!

0