+36701234567

Karácsonyi különlegességek

Magyarvári Szilvivel, a Béke a tányéron dietetikusával együttműködésben nem csak a hétköznapokban, de az ünnepnapokon is meglepünk titeket a különleges finomságainkkal. Ezúttal nem egész hétre rendelhető menüt válaszhattok, hanem az ünnepekre rendelhettek olaj- és cukormentes finomságokat: halászlevet, töltött káposztát és bejglit.

Szokás szerint ezek a finomságok is 100%-ban növényi összetevőket tartalmaznak, egészségesek és finomak. Válaszd ki, hogy melyik nap szeretnéd az ételt átvenni vagy további részletekért görgess az oldal aljára!

Szerdai kiszállítás/átvétel

(rendelhető december 20. hétfő 15:00-ig!)

[product_table category=”51-szerda”]
Rendeld meg üvegedényben
[product_table category=”51-szerda-uveg”]

Csütörtöki kiszállítás/átvétel

(rendelhető december 21. kedd, délután 15:00 óráig)

[product_table category=”51-csut”]
Rendeld meg üvegedényben
[product_table category=”51-csut-uveg”]

Átvételi lehetőségek:
– Személyes átvétel egy Las Vegan’s egységben
– Házhoz szállítással
A kiszállítási területeket a Kiszállítási területek menüpont alatt találjátok.

Fizetési módok:
– Bankkártya
– Készpénz: lehetőséged van az ételt egy általad választott Las Vegan’s üzletben kifizetni és átvenni ( A fizetést legkésőbb a rendelési nap előtt 48 órával teljesíteni kell.)
– SZÉP kártyás fizetés: a “Fizetés az egyik LasVegans üzletben” opciót kell kiválasztani, SZÉP kártyáddal pedig Las Vegan’s üzleteinkben tudod kifizetni rendelésedet vagy a SZÉP kártya előlegfizető oldalán (kizárólag OTP és K&H).

Rendelési határidők:
– Keddi átvétel/kiszállítás esetén: 2021. december 20. hétfő, 15:00
– Szerdai átvétel/kiszállítás esetén: 2021. december 21. kedd,  15:00

Üvegedényes rendelési lehetőség:
– A bejglik kivételével minden ünnepi ételünk rendelhető üvegedényben is: a halászlevet az „Üvegedény Leveshez”, a töltött káposztát pedig az „Üvegedény Főételhez” opciót választva lehet üvegben rendelni.

A kiszállításról:
Ebédedet minden nap 06:00-14:00 között szállítjuk ki. Kérjük, amennyiben magán házba rendelsz ételt, a rendelés leadásakor a megjegyzéshez add meg a kapukódodat is. Sajnos nincs lehetőség megadott időpontra vagy időpontig kérni a kiszállítást. A kiszállítási területeket a Kiszállítási területek menüpont alatt találjátok.

 

 

Allergének:

1, Glutént tartalmazó gabonák
2, Diófélék
3, Szezámmag
4, Szójabab
5, Zeller
6, Mustár
7, Földimogyoró
Keresztszennyeződés előfordulhat!