Sziasztok!

 

Üdvözlünk Téged a Las Vegan’s új weboldalán!

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk pár szóban.

A Las Vegan’s 2016 decemberében alapult. Koncepciónk egy vegán streed food étterem melyet napjaink trendjei szerint elsősorban hamburgerekkel képzeltünk el.
A street food étkeztetésen belül, annak egy speciális szegmensét műveljük, talán nem is kell körbe írnunk, elég egyszóval: Food Truck

Magyarország első Vegán Food Truck Burgerezője!

Ez által helyünket ide-oda változtatgatjuk, népszerűsítjük termékeinket,

együtt dolgozunk számos helyen a piac kis és nagy szereplőivel egyaránt és rengeteget tanulunk tőlük.

Első helyünk Budapest egyik, ha nem a legnépszerűbb street food környezetében a Karaván udvarban nyílt, majd ezt követte egy mozgó egység, majd megnyitott újbudai üzletünk, az Allee bevásárlóközpont Móricz Zsigmond körtér felöli kijáratánál, majd ezt követte egy újabb mozgó egységünk, így 2 fix helyünk mellett egy időben akár 2 rendezvényhelyszínen is megkóstolhattok minket.

Egy pici családi manufaktúra formájában működtetjük vállalkozásunkat, tipikusan mindig mindenki segíti munkánkat, amivel csak tud. Az üzletmenet kordinálásáért és egyéb operatív jellegű munkákért én Papp Péter, a termékek kitalálásáért és receptjeink fejlesztésért kedves dietetikus párom, Magyarvári Szilvia, közös kisfiunk Magyarvári-Papp Dominik, aki hónapra pontosan egyidős vállalkozásunkkal, azért felel, hogy minden napban újabb és újabb plusz motivációt találjunk azért, hogy napról napra jobbak lehessünk.

Nagyon igyekszünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.